Inici ViesFrançaMidi d'Ossau Llibre La Vallée d’Ossau

Llibre La Vallée d’Ossau

per jordi.ceballos@gmail.com

El Luis Alfonso “Luichy” acaba de publicar una nova guia de la Vall d’Ossau, que representa una important actualització respecte a l’edició anterior que era del 2009. D’aquesta nova edició destacaria que apareixen força més vies (tant les recents com algunes antigues que faltaven), les ressenyes estan totes refetes per oferir més nivell de detall i les fotos també són noves per ubicar amb més claredat els itineraris.

Per cert, un detall important, tot i que el títol del llibre està en francès, és important aclarir que els continguts de dins estan en francès i també en castellà.

La quantitat d’hores de feina que hi ha al darrera d’una guia com aquesta ha de ser increïble! Tenim sort que hi hagi fanàtics com el Luichy que dediquin tants esforços per crear guies amb aquest nivell de qualitat.

Tot i que mig llibre està dedicat al massís del Midi d’Ossau, també s’inclouen altres zones properes de França com per exemple Gourette. Concretament, els capítols del llibre estan dedicats a les següents zones:

  1. Arudy
  2. Coos de Jaut
  3. Hourat
  4. Pleysse
  5. Gourette
  6. Eaux-Chaudes
  7. Miégebat
  8. Pic de la Lie
  9. Arrémoulit
  10. Doigt de Moundeilhs
  11. Pic du Midi d’Ossau
  12. Pourtalet

Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar