Inici ViesAragóSierra de Guara Jabalí errante a Peña Predicadera

Jabalí errante a Peña Predicadera

per jordi.ceballos@gmail.com

Jabalí errante va ser la primera via de Peña Predicadera, i va ser oberta l’any 1984 per Max Garralaga i Jesús Estaún. Actualment es troba reequipada amb parabolts com a via de ‘love-climbing’. La roca és excel·lent i és segurament una de les vies més senzilles de Peña Predicadera, pot estar bé per a iniciació.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des de l’Autovia Lleida-Huesca prenem la sortida direcció al poble d’Aguas i a la Presa de Guara. Quan arribem a la petita rotonda de la presa, prenem la pista de terra direcció a San Cosme i deixem el cotxe a l’aparcament de la Tejería (enllaç a Google Maps).

Prenem la pista direcció a la Predicadera fins que hi ha un moment que ens desviem a la dreta, superem el contrafort (sempre per un còmode camí) fins a un bosquet i acabem arribant a l’alçada del Jabalí Errante. Si no coneixem la zona, pot ser útil el següent enllaç de wikiloc.

Material

8 cintes

Descens

Seguim amunt i girem a l’esquerra seguint unes fites. Remuntem un segon llom fins que finalment baixem per un corriol/tartera que acaba enllaçant amb el camí d’aproximació.

Cordada

Miquel Soro i Jordi Ceballos

Enllaços

El col·leccionista de vies
Guara Vertical


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar