Inici ViesBarcelonaMontserratAgulles Aresta Brucs als Merlets (Montserrat)

Aresta Brucs als Merlets (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

L’Aresta Brucs als Merlets va ser oberta el 30/8/1959 per Joan Cerdà i Jordi Riera. El primer llarg comença amb uns metres finets (IV+) i després ja més agradable fins arribar a la reunió, que haurem de reforçar. En aquest primer llarg actualment hi ha 3 expansions no originals, ja que es va obrir només amb pitons. El segon llarg té un tarannà ben diferent, ja que la roca empitjora de cop i es troba desequipat. A la fissura del segon llarg hi entra de tot però entre que és irregular i l’inici desploma, costa una mica encertar amb els emplaçaments bons.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Can Maçana anem direcció al Refugi Vicenç Barbé. Pugem el Pas de les Portelles, girem a l’esquerra i seguim les marques vermelles de la Travessa d’Agulles gairebé fins arribar a la corda fixa que puja per la canal entre la Peluda (esquerra) i els Merlets (dreta). No hem de pujar per la corda, sinó només anar al vessant sud de l’agulla de la dreta.

Material

8 cintes, 2 bagues, friends fins al Camalot #1 i tricams.

Descens

Curta desgrimpada pel vessant nord-oest.

Cordada

Ricard Rofes, Mar Roldán i Jordi Ceballos

Enllaços

Desventuras y Milagros


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar