Inici ViesLleidaAlt UrgellColl de Nargó Postres de Músic a Roca Narieda

Postres de Músic a Roca Narieda

per jordi.ceballos@gmail.com

La Postres de Músic va ser oberta l’any 1998 per Joan Gràcia Coca, Marcel Lavaquiol, Raúl Álvarez i Jaume Canelles. Es una via recomanable per fer una pila de metres al sol i gaudir de bon calcari. La via té diversos trams per practicar l’adherència.

Orientació

Sud

Aproximació

Sortim de Coll de Nargó en direcció a Andorra, prenem el primer trencall a la dreta per un pont que creua el riu, i girem a la dreta direcció a Alinyà. Quan veiem un cartell “Canelles 1.5”, prenem el trencall cap a Canelles i quan portem aprox uns 300 m aparquem en una esplanada a mà esquerra de la carretera (enllaç a Google Maps).

Des de l’aparcament ja veiem la cara sud de Roca Narieda. Prenem una pista que baixa, creuem el riu i anem a l’esquerra fins una casa en runes. Des d’aquí prenem direcció a la paret i amb una mica d’intuïció arribem a peu de via, on hi ha una inscripció “PM” i veiem el primer parabolt força amunt.

Material

14 cintes, tricams, 4 bagues per savines (1 ben llarga) i friends fins al Camalot #2

Descens

Un cop al cim anem cap a la dreta (est) en direcció a un coll, després anem cap a un segon coll (no tant evident). Aquí compte de no continuar carena amunt, seguim unes fites que tiren avall i ens acaben portant pràcticament a peu de via.

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar