Inici ViesLleidaAlt UrgellColl de Nargó Postres de Músic a Roca Narieda

Postres de Músic a Roca Narieda

per jordi.ceballos@gmail.com

La Postres de Músic va ser oberta l’any 1998 per Joan Gràcia Coca, Marcel Lavaquiol, Raúl Álvarez i Jaume Canelles. Es una via recomanable per fer una pila de metres al sol i gaudir de bon calcari. La via té diversos trams per practicar l’adherència.

Orientació

Sud

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Sortim de Coll de Nargó en direcció a Andorra, prenem el primer trencall a la dreta per un pont que creua el riu, i girem a la dreta direcció a Alinyà. Quan veiem un cartell “Canelles 1.5”, prenem el trencall cap a Canelles i quan portem aprox uns 300 m aparquem en una esplanada a mà esquerra de la carretera (enllaç a Google Maps).

Des de l’aparcament ja veiem la cara sud de Roca Narieda. Prenem una pista que baixa, creuem el riu i anem a l’esquerra fins una casa en runes. Des d’aquí prenem direcció a la paret i amb una mica d’intuïció arribem a peu de via, on hi ha una inscripció “PM” i veiem el primer parabolt força amunt.

Material

14 cintes, tricams, 4 bagues per savines (1 ben llarga) i friends fins al Camalot #2

Descens

Un cop al cim anem cap a la dreta (est) en direcció a un coll, després anem cap a un segon coll (no tant evident). Aquí compte de no continuar carena amunt, seguim unes fites que tiren avall i ens acaben portant pràcticament a peu de via.

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar