Inici EscaladesAlt UrgellColl de Nargó Postres de Músic a Roca Narieda

Postres de Músic a Roca Narieda

per admin

La Postres de Músic va ser oberta l’any 1998 per M. Lavaquiol, J. G. Coca, J. Canelles i R. Alvarez, i és una via recomanable per fer una pila de metres al sol i gaudir del bon calcari de Roca Narieda. La via té diversos trams per posar pràctica la tècnica de l’adherència.

Orientació:  Sud

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada.

Aproximació:  Sortim de Coll de Nargó en direcció a Andorra, prenem el primer trencall a la dreta per un pont que creua el riu, i girem a la dreta direcció a Alinyà. Quan veiem un cartell “Canelles 1.5”, prenem el trencall cap a Canelles i quan portem aprox uns 300 m aparquem en una esplanada a mà esquerra de la carretera (enllaç a Google Maps). Des de l’aparcament ja veiem la cara sud de Roca Narieda. Prenem una pista que baixa, creuem el riu i anem a l’esquerra fins una casa en runes. Des d’aquí prenem direcció a la paret i amb una mica d’intuició arribem a peu de via, on hi ha una inscripció “PM” i veiem el primer parabolt força amunt.

Material:  14 cintes, 4 bagues savineres (1 ben llarga), friends fins al Cam #2 i tricams

Descens:  Un cop al cim anem cap a la dreta (est) en direcció a un coll, després anem cap a un segon coll (no tant evident). Aquí hem d’anar amb compte i no continuar carena amunt, sinó seguir unes fites que tiren avall i ens acaben portant pràcticament a peu de via.

Cordada:  Ricard Rofes, Jordi Ceballos

També et pot interessar