Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Passeig Galàctic al Salt dels Cavalls (Sant Llorenç)

Passeig Galàctic al Salt dels Cavalls (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

Passeig Galàctic va ser oberta l’any 1990 per Jaume Clotet “Paca” en solitari. Va ser una de les primeres vies d’artifo que el Paca obria a Sant Llorenç del Munt, i ho va fer en una freda i estrellada nit, d’aquí el nom de la via.

La primera tirada és un Ae de tràmit per un tram de roca força dolenta, però la resta és ben guapa, cal equipar força passos i amb roca excel·lent. Les expansions en general estan oxidades, però no fan mala pinta. La segona i tercera tirades les hem empalmat en una única tirada d’uns 40 metres. M’ha semblat una bona via per anar a practicar, ja que la roca ofereix moltes possibilitats i es pot posar una mica de tot. 

Orientació

Est

Aproximació

Des de Matadepera anem fins al final del Carrer Cavall Bernat, on aparquem (enllaç a Google Maps). Prenem el camí que puja a La Mola, i en poca estona arribem a Can Pobla. Des d’allà mateix prenem un camí cap al Bolet de Can Pobla, i anirem a parar al Cingle dels Cavalls.

Material

25 cintes, friends fins al Camalot #1, fissurers, tricams, 3 universals i 1 bong

Descens

Un ràpel de 20 metres pel vessant nord, per on transcorre la recomanable via normal.

Cordada

Manu d’Aram i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar