Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mata La vida de l’artista a la Falconera (Sant Llorenç)

La vida de l’artista a la Falconera (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Vida de l’Artista va ser oberta l’any 2014 per Jaume Clotet “Paca” en solitari, i té la curiositat que a la primera tirada passa pel costat d’un avenc penjat.

La primera tirada no té cap expansió, però s’equipa molt bé amb peces diverses. La segona tirada té un inici divertit on hem hagut de rumiar una bona estona com superar un petit tram amb un gran forat on no s’aguantava cap friend… No dúiem cap tac prou gran, així que hem fet una flor de fustes i hem pogut passar. Probablement hem fet la primera repetició. 

Orientació

Est

Aproximació

Des de Matadepera pugem fins a Coll d’Estenalles, comencem a baixar direcció Mura i després d’aprox 1 km aparquem a una esplanada que queda a mà esquerra, just on la carretera fa un revolt tancat (enllaç a Google Maps).

Prenem un camí direcció nord, i als pocs minuts arribem a un coll on hi ha un trencall a mà dreta marcat amb una fita i un rètol informant de les restriccions. Tirem canal avall, i després de baixar una corda fixa arribem a la base de la paret. La via es troba a l’extrem dret de la Falconera.

Material

20 cintes, 3 xapes recuperables, fissurers, tricams, 4 pitons, fusta variada i friends fins al Camalot #5

Descens

Caminant

Cordada

Pablo Creus i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar