Inici EscaladesAragóPresa de Canelles No te’n galletis a Canelles

No te’n galletis a Canelles

per admin

Dia de descoberta en que hem anat per primer cop a la Presa de Canelles, un lloc on es respira tranquilitat i que alguns anomenen “El petit Montrebei”. Hem fet la via No t’en galletis, que ens ha deixat molt bon sabor de boca, no hi ha cap expansió en tot el recorregut i es deixa protegir de conya amb flotants. Es una via principalment de fissures, molt bona roca en general i alguns trams atlètics ben guapos.

Orientació:  Sud, però no és una via recomanable en ple hivern, si hi ha boira o vent ens podem gelar, millor anar-hi en entretemps.

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació:  Des d’Estopanyà seguim les indicacions cap a la Presa de Canelles i aparquem just abans del primer túnel (enllaç a Google Maps). Entrem caminant pel túnel i quan arribem a la primera boca de ventilació, saltem la porta i la via comença allà mateix.

Material:  12 cintes, tascons i friends fins al Cam #4 (doblats fins al #3)

Descens:  Anem baixant fins arribar a una gran fita, que ens indica els 2 ràpels llargs de la via no t’entaleguis (cal xapar alguna assegurança per no anar directes a l’aigua). També hi ha la opció de baixar caminant.

Cordada:  Josep Santasusana, Joan Brunet i Jordi Ceballos

També et pot interessar