Inici ViesAragóPresa de Canelles No t’entaleguis a Canelles

No t’entaleguis a Canelles

per jordi.ceballos@gmail.com

Actualització 2021: Han instal·lat una reixa de protecció a la paret, i aquesta via ja no es pot escalar.

La via No t’entaleguis va ser oberta l’any 1990 per Antoni Pifarré “Tonet”, Angel Blanch, Josep Terraza, Joan Cauvet i Jordi Marmolejo. Es una via molt guapa a la Presa de Canelles, amb roca boníssima, un recorregut elegant i en un lloc especialment tranquil.

Falten alguns pitons indicats a la ressenya. Es molt recomanable fer la sortida directa de 6a enlloc de la sortida original, és una guapada! Tot i que la via són només 3 tirades, és mantinguda i et quedes amb molt bones sensacions.

Orientació

Sud, però no és una via recomanable en ple hivern, si hi ha boira o vent ens podem gelar, millor anar-hi en entretemps.

Aproximació

Des d’Estopanyà seguim les indicacions cap a la Presa de Canelles i aparquem després del primer túnel, al costat de la presa (enllaç a Google Maps). La via comença allà mateix, a mà esquerra, podem sortir del cotxe amb els peus de gat posats.

Material

15 cintes, 2 bagues i friends fins al Camalot #1

Descens

Dos ràpels llargs per la pròpia via (al segon ràpel cal xapar alguna assegurança si no volem anar directes a l’aigua!). També es pot baixar caminant.

Cordada

Josep Santasusana i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar