Inici EscaladesMontserratMagdalenes Graffiti al Serrat dels Monjos (Montserrat)

Graffiti al Serrat dels Monjos (Montserrat)

per admin

La Graffiti va ser oberta el 12/04/2004 per Armand Ballart, Josep Enric Castellnou i Xavier Riera. Es un recorregut exigent, on no regalen cap tirada. Els trams més característics són el fotogènic flanqueig de la tercera tirada (obligat tant pel primer com pel segon) així com el mur final que es troba equipat en plan esportiu.

Orientació:  Sud

Regulacions:  L’escalada a Montserrat està regulada, consultar la web del Patronat

Aproximació:  Deixem el cotxe a l’àrea de Picnic de l’Ermita de la Salut (enllaç a Google Maps). Pugem fins a les Coves del Salnitre i resseguim el camí en direcció est. Després de travessar tot el Serrat de les Garrigoses, passem el Torrent Fondo i allà comença el Serrat dels Monjos. Anem avançant i quan estem al sector central ja podem ubicar la via des del camí, que comença uns metres a la dreta de la Guateque.

Material:  10 cintes, friends fins al Cam #2, una baga

Descens:  Anem a la dreta i trobem una instal·lació des d’on fem un primer ràpel (40 m). Després baixem per un corriol poc definit fins a una instal·lació des d’on fem un segon ràpel (45 m) fins al camí. Aquest segon ràpel es troba a la coordenada N 41º 34.490′ E 1º 50.815′ (enllaç a Google Maps)

Cordada:  Edgar Tous i Jordi Ceballos

També et pot interessar