Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Tripy als Plecs del Llibre (Sant Llorenç)

Tripy als Plecs del Llibre (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Tripy es troba als Plecs del Llibre, i va ser oberta l’any 1982 per Toni Izquierdo, Quim Jover, Quim Carretero, Pere Carretero i Pere Dinarès, i posteriorment va ser reequipada al 1992 per Xavi Grané.

La via es troba força equipada amb pitons i parabolts, i com acostuma a ser habitual per aquestes contrades, la roca va millorant amb l’alçada. Es una via molt recomanable, amb una primera tirada de roca a controlar i passos ben guapos, i una segona tirada de roca excel·lent on la única pega és que s’acaba massa aviat, és tota una delícia.

Orientació

Est

Aproximació

Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps), des d’on anem direcció a la Mola, i de seguida prenem un trencall a la dreta en direcció a la Castellassa de Can Torras. Just passats els Plecs del Llibre, anem a l’esquerra pel mig del bosc fins situar-nos arran de paret. La via comença just a la dreta de l’Esperó Freixas-Peres.

Material

10 cintes i Totem lila-verd (0.5-0.75). Opcionalment un Camalot #2 per l’inici de la segona tirada

Descens

Caminant amb tendència a l’esquerra i acabem enllaçant amb el camí d’aproximació.

Cordada

Sandra Serra i Jordi Ceballos

Enllaços

santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar