Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Tripy als Plecs del Llibre (Sant Llorenç)

Tripy als Plecs del Llibre (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Tripy es troba als Plecs del Llibre, i va ser oberta l’any 1982 per Toni Izquierdo, Quim Jover, Quim Carretero, Pere Carretero i Pere Dinarès, i posteriorment va ser reequipada al 1992 per Xavi Grané.

La via es troba força equipada amb pitons i parabolts, i com acostuma a ser habitual per aquestes contrades, la roca va millorant amb l’alçada. Es una via molt recomanable, amb una primera tirada de roca a controlar i passos ben guapos, i una segona tirada de roca excel·lent on la única pega és que s’acaba massa aviat, és tota una delícia.

Orientació

Est

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps), des d’on anem direcció a la Mola, i de seguida prenem un trencall a la dreta en direcció a la Castellassa de Can Torras. Just passats els Plecs del Llibre, anem a l’esquerra pel mig del bosc fins situar-nos arran de paret. La via comença just a la dreta de l’Esperó Freixas-Peres.

Material

10 cintes i Totem lila-verd (0.5-0.75). Opcionalment un Camalot #2 per l’inici de la segona tirada

Descens

Caminant amb tendència a l’esquerra i acabem enllaçant amb el camí d’aproximació.

Cordada

Sandra Serra i Jordi Ceballos

Enllaços

santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar