Inici Notícies Acord de col·laboració amb Grup Cavall Bernat

Acord de col·laboració amb Grup Cavall Bernat

per jordi.ceballos@gmail.com

Hem arribat a un Acord de col·laboració entre Roca Calenta i Grup Cavall Bernat, una associació amb la que compartim valors i estem orgullosos de poder col·laborar.

El Grup Cavall Bernat va ser creat l’any 1978 per Josep Barberà, Josep Maria Torras i Joan Nubiola, amb l’objectiu de ser un punt de trobada de tots aquells escaladors i amics, lligats amb el món de l’escalada a casa nostra. Des del 2010, en Josep Massana va prendre el relleu en el lideratge del Grup Cavall Bernat, amb el suport d’un equip de col·laboradors com la Montserrat Barberà, Josep Sicart, Francesc Sanahuja, Jordi Merino, Armand Ballart, entre d’altres. 

Per a ser cavallista no hi ha quotes, només hi ha una condició, que és haver escalat el Cavall Bernat de Montserrat per qualsevol de les seves vies. Actualment el grup consta de més de 1.300 cavallistes.

Des de l’any 1979, el Grup Cavall Bernat organitza trobades periòdiques, que reuneixen cada vegada un major nombre d’escaladors. A les trobades es fan projeccions, dinars, sortejos de material… tot plegat en un ambient distès, ideal per fer contactes i xerrar amb una pila d’escaladors.

Des del 2014 el Grup Cavall Bernat reparteix díptics reconeixent la figura d’escaladors representatius. Aquests díptics es poden consultar a la web d’Armand Ballart, i són els següents:

Díptic Any Trobada Escalador/a


Vinga, què espereu a fer-vos cavallistes?   Podeu trobar la sol·licitud d’inscripció a la següent pàgina web.


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar