Inici ViesBarcelonaMontserratAgulles Davis Jones a la Podrida (Montserrat)

Davis Jones a la Podrida (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

Davis Jones va ser oberta el 7/10/2006 per Xavi Primo, Dani Espinar i Servando Fernández. Tot i que a la ressenya original van batejar la via com Davis Jones, el nom probablement fa referència al llegendari pirata Davy Jones (obrir enllaç a wikipedia).

La via ens ha agradat, transcorre per unes plaques de roca excel·lent i l’equipament es troba en bon estat. En general el grau és amable, excepte un petit tram de V/V+ on cal mirar-s’ho una mica més, però en tot cas el pas està ben protegit.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Can Maçana anem al Refugi Vicenç Barbé i pugem direcció nord per la Canal de les Bessones. Passem pel costat de la Bessona Inferior, la voregem pel nord i arribem al peu de l’Aresta Brucs a l’Agulla de l’Arbret. Només hem de baixar uns metres més i arribem a la base de la Podrida. Al començament anem a cercar un arbust, i la primera xapa es troba més amunt amb tendència a l’esquerra.

Material

6 cintes i una baga per llaçar l’arbust del primer llarg

Descens

La via és rapelable, però és millor baixar en un únic ràpel d’uns 20m cap al vessant est.

Cordada

David Cabañas i Jordi Ceballos

Enllaços

Desventuras y milagros
El col·leccionista de vies


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar