Inici ViesBarcelonaMontserratAgulles Davis Jones a la Podrida (Montserrat)

Davis Jones a la Podrida (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

Davis Jones va ser oberta el 7/10/2006 per Xavi Primo, Dani Espinar i Servando Fernández. Tot i que a la ressenya original van batejar la via com Davis Jones, el nom probablement fa referència al llegendari pirata Davy Jones (obrir enllaç a wikipedia).

La via ens ha agradat, transcorre per unes plaques de roca excel·lent i l’equipament es troba en bon estat. En general el grau és amable, excepte un petit tram de V/V+ on cal mirar-s’ho una mica més, però en tot cas el pas està ben protegit.

Orientació

Sud

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Des de Can Maçana anem al Refugi Vicenç Barbé i pugem direcció nord per la Canal de les Bessones. Passem pel costat de la Bessona Inferior, la voregem pel nord i arribem al peu de l’Aresta Brucs a l’Agulla de l’Arbret. Només hem de baixar uns metres més i arribem a la base de la Podrida. Al començament anem a cercar un arbust, i la primera xapa es troba més amunt amb tendència a l’esquerra.

Material

6 cintes i una baga per llaçar l’arbust del primer llarg

Descens

La via és rapelable, però és millor baixar en un únic ràpel d’uns 20m cap al vessant est.

Cordada

David Cabañas i Jordi Ceballos

Enllaços

Desventuras y milagros
El col·leccionista de vies


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar