Inici EscaladesMontserratSant Jeroni Easy Rider a la Paret de l’Aeri (Montserrat)

Easy Rider a la Paret de l’Aeri (Montserrat)

per admin

Easy Rider va ser oberta l’any 1978 per Armand Ballart i Josep Carbonell, i el nom és en referència a la pel·lícula del mateix nom, estrenada l’any 1969 i protagonitzada per Peter Fonda, Dennis Hopper i Jack Nicholson. Es una via molt guapa, amb roca excel·lent i un traçat intel·ligent, però cal anar amb el cap ben fred, ja que hi ha diverses tirades on està prohibit caure. Es pot afegir alguna protecció puntual, però en general és una via plaquera difícil de protegir.

Orientació:  Nord-est

Regulacions:  L’escalada a Montserrat està regulada, consultar la web del Patronat

Aproximació:  Des de Santa Cecília (enllaç a Google Maps) prenem el GR direcció al Monestir, i en arribar a la Paret de l’Aeri pugem per la primera canal, compte no ens passem de llarg i prenguem per error la Canal del Moro que puja per la banda esquerra de la Paret. Trobarem algunes cordes i al final unes grapes de via ferrata que ignorem, hem de seguir una mica més amunt per la canal fins arribar al nostre peu de via.

Material:  Friends fins al Cam #1, tricams, 2 bagues, 1 merlet, 12 cintes i 1 estrep

Descens:  Un cop dalt, fem un ràpel d’uns 20 m fins a un collet. Pugem per unes cordes fixes, arribem a l’heliport i acabem baixant per la Canal de Sant Jeroni.

Cordada:  Cisco Figueroa, Ricard Rofes i Jordi Ceballos

També et pot interessar