Inici ViesLleidaLa NogueraRúbies Maduritas Calientes al Peladet de Rúbies

Maduritas Calientes al Peladet de Rúbies

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Maduritas Calientes va ser equipada l’abril de 2006 per Pepe Pueyo, Nico Contreras i Sergi Rossell, amb la col·laboració de Carles Morales. La roca és molt bona i la via es troba pràcticament equipada. Els primers metres de la via són una mica exposats, compte! El segon i tercer llarg ens han semblat especialment bons. En conjunt és una via recomanable.

Orientació

Sud

Aproximació

  • Opció 1: Aquesta és la millor opció si no és ple hivern, ja que la pista pot estar glaçada. Des de Vilanova de Meià prenem la L-913 direcció nord, passem pel costat de la Roca dels Arcs i seguim carretera amunt. En total són uns 8 km fins que prenem una pista a l’esquerra (indicació Portella Blanca). Llavors fem uns 10 km per pista en bon estat. Al tram final la pista fa una baixada que potser després tindrem problemes per pujar amb el cotxe, és millor aparcar abans (enllaç a Google Maps). Seguim la pista fins a la Portella Blanca, on girem a l’esquerra i baixem direcció al poble abandonat de Rúbies fins que en un cert moment deixem el corriol i anem cap a la paret. La via comença a l’esquerra del diedre de la Escenas de Matrimonio, a peu de via hi trobem un símbol de Venus.
  • Opció 2: Si estem en ple hivern, aquesta és l’opció més recomanable. Des de Vilanova de Meià prenem la L-913 direcció nord, i als 3 km prenem una pista a l’esquerra. Passem pel costat de l’Ermita de Meià i acabem arribant al poble abandonat de Rúbies (enllaç a Google Maps). Prenem el corriol amunt cap a les parets i la resta d’aproximació està explicada al punt anterior.

Material

12 cintes. Opcionalment friends fins al Camalot #0.75

Descens

Seguim la carena en direcció est fins a la Portella Blanca i tornem al cotxe.

Cordada

Cisco Figueroa i Jordi Ceballos

Enllaços


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar