Inici ViesBarcelonaSant LlorençObac Vicky Alvarez als Cingles de la Porquerissa (Sant Llorenç)

Vicky Alvarez als Cingles de la Porquerissa (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Vicky Alvarez va ser oberta l’any 2007 pels germans Albert i Oscar Masó. Es una via curta i ràpida, amb algun tram interessant. Després de signar al pot de piades, hem atacat la segona tirada per l’evident fissura recte amunt. Ens ha estranyat lo poc sanejat que estava aquest tram (hem tirat avall diversos rocs ben grossos) i que no hi havia res d’equipament, però es pot protegir bé amb un parell de friends. Més tard hem entès que els oberturistes van marxar a la dreta per la feixa enlloc de sortir per la fissura, així que sense voler hem obert una sortida directa (10 m i grau V).

Orientació

Est

Aproximació

Des de Matadepera prenem la Carretera direcció a Coll d’Estenalles i aparquem a l’Alzina del Salari (enllaç a Google Maps). Seguim el carrer asfaltat fins al final i arribem al Coll de Tres Creus. Un cop allà, prenem el corriol en direcció Oest (cap a la Font de la Pola), passem de llarg el Setrill i el Càntir, i trobem la via abans d’arribar a la Porquerissa.

Material

6 cintes, 1 baga i friends fins al Camalot #0.75

Descens

Caminant

Cordada

Miquel Jordan i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar