Inici ViesBarcelonaSant LlorençObac Estambul al Cingle Oest del Setrill (Sant Llorenç)

Estambul al Cingle Oest del Setrill (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Estambul es troba al Cingle Oest del Setrill (Sant Llorenç), i va ser oberta l’any 1975 per Joan Wenceslao “Wey”, Òscar Costa i Jordi Romero. La via està molt ben trobada i té diversos trams interessants. La roca és prou bona (va millorant amb l’alçada).

Actualment a la segona tirada algú hi ha afegit una pila d’expansions (quan inicialment no n’hi havia cap), el que costa d’entendre quan hi ha una magnífica fissura al costat! A la primera tirada és important que el primer protegeixi el pèndol potencial per al segon. Tant la primera reunió com la del cim, es fan en arbres.

Orientació

Oest

Aproximació

Des de Matadepera prenem la Carretera direcció a Coll d’Estenalles i aparquem a l’Alzina del Salari (coordenada N 41º 39.194′ E 1º 58.624′, enllaç a Google Maps). Seguim el carrer asfaltat fins al final, i arribem al Coll de Tres Creus. Un cop allà, prenem el corriol en direcció Oest (cap a la Font de la Pola), i la via es troba al següent cingle després del Setrill.

Material

7 cintes, Totem blau, Camalot #2, un estrep

Descens

Caminant per la primera canal a mà dreta

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos

Enllaços

Manel & Ita
Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar