Inici ViesLleidaLa NogueraMont-roig Mariola Motors a la Pala Alta (Mont-roig)

Mariola Motors a la Pala Alta (Mont-roig)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Mariola Motors va ser oberta l’any 1990 per Jordi Marmolejo i Joan Cauvet, i és una de les grans clàssiques de la Pala Alta. Es una via d’autoprotecció molt recomanable, amb alguns trams ben guapos, molt lògica i que es protegeix perfectament de principi a final. Les tirades 3 i 4 es poden enllaçar en una única tirada de 50 metres.

El nom de la via fa referència al barri de la Mariola de Lleida, d’on són originaris un bon grapat d’escaladors de la Tak band dels anys 80-90 com en Joan Cauvet, Josep Terraza i Jordi Marmolejo, entre d’altres.

Orientació

Sud

Aproximació

Sortint de Balaguer, passem pel Monestir de les Avellanes, creuem Vilanova de la Sal i prenem una pista en direcció a l’Ermita de Montalegre. En funció de l’estat de la pista i si anem amb un cotxe alt, podrem arribar fins a Coll de Porta (enllaç a Google Maps). Caminant desfem un tros de pista i en un moment arribem a peu de via (inscripció MM a la roca).

Material

12 cintes, friends fins al Camalot #4 i fissurers/tricams

Descens

Baixem pel camí en direcció est i arribem de seguida a Coll de Porta.

Cordada

Ricard Rofes, Miquel Jordan i Jordi Ceballos

Enllaços

Rocaineu


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar