Inici ViesLleidaLa NogueraMont-roig Indis de Ponent al Sòcol de Mont-roig

Indis de Ponent al Sòcol de Mont-roig

per jordi.ceballos@gmail.com

Indis de Ponent va ser oberta l’any 2014 per Marc Segarra i Josep Maria Cano “Canito”. Des de la carretera no donaries un duro per aquest pany de paret, però és una via molt bona i ben trobada, llàstima que les feixes li treuen tot l’ambient. Hi ha  diversos trams de fissures/diedres guapíssims, és molt recomanable.

La via es troba poc equipada, però la podem protegir tant com vulguem, hi ha molta fissura. Ens hem posat a la via a les 16h i l’hem fet tota a l’ombra, a tenir en compte pels mesos d’estiu.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Travessem Camarasa direcció Tremp, creuem el riu Segre i aparquem a la segona esplanada que trobem a mà dreta (enllaç a Google Maps), des d’on ubiquem la via. Creuem la carretera i seguim un corriol a la dreta fins al peu de via.

Material

12 cintes i friends del Camalot #0.4 al #3 (repetint el #0.75)

Descens

Anem a l’esquerra (sud) fins a una gran canal, i poc abans d’uns sostres característics prenem un trencall avall (poc visible), fem un únic ràpel de 55 m. Anem per un corriol una mica indefinit fins arribar a la carretera.

Cordada

Manel Ramon i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar