Inici ViesBarcelonaMontserratAgulles La que no estava oberta a Les Dues Puntes (Montserrat)

La que no estava oberta a Les Dues Puntes (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La que no estava oberta és una via del 1993, oberta per Enric Poblet “Rodillitas”, David Palmada “Pelut”, M. Martín i Enric Solé. Es sorprenent que una via d’aquestes característiques no hagués estat oberta fins aleshores. La quarta i cinquena tirades són molt guapes, llàstima que les tirades anteriors són fluixetes. La via es troba força equipada i és ideal per l’estiu, ja que podrem fer-la tota a l’ombra. La via és d’aquelles que et deixa ben satisfet, ja que s’ha de lluitar i té alguns trams d’encastaments realment guapos, llàstima que la roca en alguns trams és dolenta, però és el peatge a pagar.

Orientació

Nord

Aproximació

Des de Can Maçana prenem el GR cap al Monestir. Deixem enrere el trencall cap al Refugi Vicenç Barbé i seguim pel GR. Quan estem aproximadament a l’alçada de la via, a mà dreta prenem un corriol que puja directe cap a la paret. Quan estem a la base de la paret, anem uns metres a l’esquerra (est) fins arribar al peu de via.

Material

16 cintes, friends fins al Camalot #3, tricams i 2 bagues

Descens

Un ràpel de 35 m des de la Punta Sud de l’Agulla de les Dues Puntes, que ens deixa al bosc i anem a cercar el Refugi d’Agulles.

Cordada

Josep Santasusana i Jordi Ceballos

Enllaços

Desventuras y Milagros


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar