Inici ViesBarcelonaMontserratAgulles La que no estava oberta a Les Dues Puntes (Montserrat)

La que no estava oberta a Les Dues Puntes (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La que no estava oberta és una via del 1993, oberta per Enric Poblet “Rodillitas”, David Palmada “Pelut”, M. Martín i E. Solé. Es sorprenent que una via d’aquestes característiques no hagués estat oberta fins aleshores. La quarta i cinquena tirades són molt guapes, llàstima que les tirades anteriors són fluixetes. La via es troba força equipada i és ideal per l’estiu, ja que podrem fer-la tota a l’ombra. La via és d’aquelles que et deixa ben satisfet, ja que s’ha de lluitar i té alguns trams d’encastaments realment guapos, llàstima que la roca en alguns trams és dolenta, però és el peatge a pagar.

Orientació

Nord

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Des de Can Maçana prenem el GR cap al Monestir. Deixem enrere el trencall cap al Refugi Vicenç Barbé i seguim pel GR. Quan estem aproximadament a l’alçada de la via, a mà dreta prenem un corriol que puja directe cap a la paret. Quan estem a la base de la paret, anem uns metres a l’esquerra (est) fins arribar al peu de via.

Material

16 cintes, friends fins al Camalot #3, tricams i 2 bagues

Descens

Un ràpel de 35 m des de la Punta Sud de l’Agulla de les Dues Puntes, que ens deixa al bosc i anem a cercar el Refugi d’Agulles.

Cordada

Josep Santasusana i Jordi Ceballos

Enllaços

Desventuras y Milagros


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar