Inici ViesBarcelonaMontserratMagdalenes Pacho-Hidalgo a la Pastereta (Montserrat)

Pacho-Hidalgo a la Pastereta (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Pacho-Hidalgo va ser oberta l’any 2000 per David Hidalgo i Paco Sánchez. Es una vieta ben recomanable a la Pastereta, que ens permetrà gaudir d’un roca increïble i un interessant flanqueig a la segona tirada que també val la pena. Especialment a la tercera tirada la roca és una delícia, podrem gaudir d’aquella sensació d’agafar un còdol tant espectacularment bo, amb aquell peculiar tacte aspre, que realment sap greu deixar-lo anar… La via és curta, però la podem combinar amb alguna via propera com per exemple la Petit Four. Es una via ideal per una tarda d’estiu, ja que estarem a l’ombra.

Orientació

Est

Aproximació

Anem a Collbató i aparquem al creuament entre Passeig Ronda i la entrada del Centre Hípic Collbató, a la coordenada N 41º 34.417′ E 1º 48.716′ (enllaç a Google Maps). Prenem la pista que neix just a la cantonada de la carretera, després el primer trencall a l’esquerra i anem tirant direcció Nord. Pugem pel Clot de la Mònica fins que hi ha un moment en que girem direcció a la Pastereta (marques blaves). Rodegem la Pastereta cap a la dreta fins arribar a peu de via.

Material

8 cintes, friends fins al Camalot #0.75, tricams i una baga per merlet

Descens

Un únic ràpel de 60 m des de la darrera reunió, comuna amb la via Petit Four

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos

Enllaços

Joan Asín


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar