Inici ViesBarcelonaMontserratMagdalenes Psicodèlia al Serrat dels Monjos (Montserrat)

Psicodèlia al Serrat dels Monjos (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Psicodèlia es troba al Serrat dels Monjos, i va ser oberta l’any 1992 pel Koki Gassiot i Armand Ballart. La via es troba molt poc equipada, i compta amb una quarta tirada clarament més exigent que la resta, un diedre molt mantingut (6b) que van obrir amb un estil impecable, sense cap expansió. La resta de via té diversos trams interessants, però és una mica discontínua. 

Més informació al blog del Koki Gassiot

Orientació

Sud

Aproximació

Deixem el cotxe a l’àrea de Pícnic de l’Ermita de la Salut (enllaç a Google Maps). Pugem fins a les Coves del Salnitre i resseguim el camí en direcció est. Després de travessar tot el Serrat de les Garrigoses, passem el Torrent Fondo i allà comença el Serrat dels Monjos. Anem avançant i quan estem al sector central ja podem ubicar la via des del camí, que comença al mateix punt que la Guateque.

Material

14 cintes, friends fins al Camalot #2, fissurers, tricams, 2 bagues, estrep opcional

Descens

Des de la darrera reunió fem un ràpel de 40 metres. Prenem un corriol poc definit que ens porta a una instal·lació de parabolts des d’on fem un ràpel de 45 m fins al camí. Aquest darrer ràpel es troba a la coordenada N 41º 34.490′ E 1º 50.815′ (enllaç a Google Maps)

Cordada

Dani Brugarolas i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar