Inici Notícies Acord de col·laboració amb Kop de Gas

Acord de col·laboració amb Kop de Gas

per jordi.ceballos@gmail.com

Hem arribat a un Acord de Col·laboració entre Roca Calenta i Kop de Gas, una empresa catalana de material d’escalada que precisament acaba de complir el seu 10è aniversari, i amb qui ens feia especial il·lusió col·laborar.

Kop de Gas va ser creada l’any 2012 per Dani Brugarolas, amb la voluntat d’aportar alguna cosa més al mercat dels productes d’escalada i alpinisme, i on tots els productes es produeixen al país. Primer van començar oferint xapes, parabolts i pitons, però poc a poc han anat ampliant el catàleg i actualment tenen més de 100 productes!

Molts d’aquests productes els coneixem de fa temps, però sabíeu que també tenen porta-materials, guíndoles lleugeres,  bosses de cordura, estreps lleugers, samarretes Montserrat Republik, i que actualment estan en procés de crear una fifi regulable?  Val la pena fer una ullada al seu catàleg actualitzat de 2022.

Per celebrar el seu 10è aniversari, Kop de Gas ha decidit donar gratuïtament 1.000 xapes i 1.000 parabolts inox per a la restauració de vies clàssiques a Montserrat. Lògicament, cal comptar amb l’autorització corresponent per part del Patronat, i en aquest document trobareu els requisits detallats, però no hi ha gat amagat ni lletra petita, tot és de sentit comú!

Si teniu dubtes, els podeu contactar a info@kopdegas.com


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar