Inici ViesLleidaLa NogueraMontrebei Paret de Catalunya No future a la Paret de Catalunya (Montrebei)

No future a la Paret de Catalunya (Montrebei)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via No Future va ser oberta el 3/5/2014 per Sidarta Gallego i Dani Martín.  Ens ha semblat una via del tot recomanable, on podrem gaudir d’una escalada d’autoprotecció molt variada i amb diversos llargs preciosos on trobarem fissures, diedres i bavareses per xalar de valent. El grau obligat és 6a, sobretot al primer llarg d’escalada en placa. La via comença superant un tram amb xorreres que resulta especialment estètic. 

La roca en general és molt bona, excepte al final del tercer llarg i al setè, segurament amb les repeticions s’acabarà de sanejar. Originalment marquen un darrer llarg de 55 metres, però per evitar problemes de fregament és millor partir-lo en dos, fent reunió a un replà on hi ha un arbre. 

Orientació

Sud-oest

Aproximació

Un cop a Àger, prenem la carretera cap al Parc Astronòmic. Passats uns quilòmetres, prenem una pista a l’esquerra (indicació Castell de Sant Llorenç) i anem seguint la pista fins al Prat de Sant Llorenç a la coordenada N 42º 03.469′ E 0º 41.187′ (enllaç a Google Maps). Recomanable anar amb un cotxe alt. 

Enlloc de pujar directament cap a la paret, és més còmode anar una estona pel corriol de baixada de la Paret de Catalunya i després anar a cercar el peu de via.

Material

12 cintes, friends fins al Camalot #4 (repetits del 0.5 al 3), tascons petits/mitjans i 2 bagues

Descens

Anem a la dreta, acabem de pujar a dalt i de seguida trobem la fita gegant on prenem el corriol de baixada.

Cordada

Pau Carnicero i Jordi Ceballos

Enllaços

Romàntic guerrer


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar