Inici ViesLleidaLa NogueraMontrebei Paret de Catalunya Trànsit de Venus a la Paret de Catalunya (Montrebei)

Trànsit de Venus a la Paret de Catalunya (Montrebei)

per jordi.ceballos@gmail.com

Trànsit de Venus va ser oberta l’any 2004 pels mestres Remi Brescó i Armand Ballart, que van deixar-hi el seu segell inconfusible. Es una línia molt guapa, oberta amb les assegurances justes i amb trams obligats al voltant de 6a on cal donar la talla!  Ben recomanable.

  • El primer llarg és fàcil d’identificar pel característic diedre i flanqueig a esquerres. Està graduat de 6a+, però m’ha semblat més aviat 6a. 
  • El tercer llarg és clarament el més exigent i obligat. A mig llarg es pot fer una petita variant per l’esquerra aprofitant la reunió de Los Dalton.
  • Roca a controlar al darrer llarg, però diria que ja està força sanejada amb les repeticions.

Orientació

Sud-oest

Aproximació

Un cop a Àger, prenem la carretera cap al Parc Astronòmic. Passats uns quilòmetres, prenem una pista a l’esquerra (indicació Castell de Sant Llorenç) i anem seguint la pista fins al Prat de Sant Llorenç a la coordenada N 42º 03.469′ E 0º 41.187′ (enllaç a Google Maps). Recomanable anar amb un cotxe alt. 

Enlloc de pujar directament cap a la paret, és més còmode anar una estona pel corriol de baixada de la Paret de Catalunya i després anar a cercar el peu de via.

Material

12 cintes, 3 bagues, tascons i friends fins al Camalot #3. Opcionalment repetir del 0.4 al 0.75

Descens

Anem a la dreta i de seguida enllacem amb el corriol de baixada.

Cordada

Jordi Canyameres i Jordi Ceballos

Enllaços

Romàntic Guerrer


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar