Inici ViesLleidaAlt UrgellSant Honorat Flor de tardor a la Mola del Corb (Sant Honorat)

Flor de tardor a la Mola del Corb (Sant Honorat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Flor de Tardor va ser oberta el 13/9/2013 per Joan Vidal (“Indi”) i Josep Rodríguez (“Rodri”). Es una via molt poc obligada, que ens permet accedir sense complicacions al cim de la Mola del Corb. El primer llarg guanya el balmat inicial a cop d’expansió (Ae), i el segon llarg és tot en lliure excepte un pas d’estreps al començament.  La via es fa ràpid, pot ser una bona opció per acabar de fer metres després d’escalar alguna altra via per la zona.

Orientació

Oest

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Des de Peramola prenem la pista en direcció a Coll de Mu. Amb un 4×4 podrem arribar fins al mateix Coll de Mu (enllaç a Google Maps). Amb un cotxe normal millor deixar-lo en aquesta esplanada al costat de la Masia de Cal Torrent (enllaç a Google Maps), i allà prenem un agradable camí que en pocs minuts ens porta a Coll de Mu.

Des de Coll de Mu ja veiem l’itinerari de la via, que es troba ben bé al punt central del vessant oest de la Mola del Corb.

Material

12 cintes i estreps

Descens

Podríem acabar de pujar fins al cim i baixar per la ruta normal de la Mola del Corb, però la opció més ràpida és tal com acabem la via, anar uns 30m a l’esquerra i arribem a la darrera reunió de la via Molla, des d’on baixem en 2 ràpels de 25m.

Cordada

Ramon Hernández i Jordi Ceballos

 


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar