Inici ViesBarcelonaMontserratAgulles Ocell Garratibat al Cap del Guerrer (Montserrat)

Ocell Garratibat al Cap del Guerrer (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

Ocell Garratibat va ser oberta el 21/12/1986 per Joan Armengol i Sergi Parcerisas. Es una via molt agradable i amb roca excel·lent per assolir el cim del Cap del Guerrer. Al primer llarg és fàcil confondre’s amb una línia de parabolts (indicació “NO!!” a la ressenya d’escalatroncs), que és una mena de variant directa.

Si volem fer l’itinerari original, un cop xapat aquest parabolt cal anar amb clara tendència a l’esquerra fins arribar a un burí que costa de veure, i després ja recte amunt sense dificultats fins a la reunió. El segon llarg no té cap pèrdua, és un muret ben maco, llàstima que s’acaba aviat. En ser una via molt ràpida, és ideal per combinar amb altres per la zona.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Can Maçana anem fins al Refugi Vicenç Barbé, on prenem el corriol en direcció nord per la Canal de les Bessones. Tal com passem la primera agulla (Roca de la Partió), girem a mà dreta i en un moment arribem a peu de via.

Material

5 cintes

Descens

Un ràpel de 30m cap al vessant nord

Cordada

David Cabañas i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar