Inici ViesBarcelonaMontserratAgulles Gustau-Reniu al Broc del Setrill (Montserrat)

Gustau-Reniu al Broc del Setrill (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Gustau-Reniu va ser oberta el 1/3/1970 per Gustau Comas i Jesús Reniu, membres de l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró. Ha estat tota una descoberta del Mateu, ja que aquesta via apareix mal ressenyada a totes les guies, que la ubiquen molt més a l’esquerra.

El recorregut té la seva gràcia, ja que amb diversos flanquejos estratègics recorre tot el vessant est del Broc del Setrill i acaba enllaçant amb el darrer llarg de l’Aresta Brucs. L’equipament està molt envellit, s’ha de tractar amb delicadesa.

Orientació

Est

Aproximació

Des de Can Maçana anem fins al Refugi Vicenç Barbé. Un cop allà, pugem per la Canal Ampla i de seguida en sortim i anem en tendència a l’esquerra fins arribar a l’inici de la canal entre el Setrill i el Broc del Setrill.

Material

12 cintes, 2 xapes recuperables, 2 bagues per a merlets, friends fins al Camalot #1, tascons o cordinos per escanyar burins i estreps

Descens

Ràpel de 20 m des d’una savina fins al coll entre el Setrill i el Broc del Setrill. Desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Mateu Maglia i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar