Inici ViesBarcelonaMontserratMagdalenesPlantació Terestel a la Cara del Mico (Montserrat)

Terestel a la Cara del Mico (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Terestel va ser oberta el 19/11/1994 per Antonio Garcia Picazo en solitari, i està dedicada a la seva dona Tere i la filla Estel. És una via preciosa, amb un recorregut intel·ligent que treu el màxim partit d’aquest pany de paret i el seu magnífic rocam. El segon llarg és una obra d’art de l’Antonio, completament vertical i ben assegurat per gaudir de valent. Del tot recomanable. 6a obligat

Orientació

Sud-oest

Aproximació

Des del Monestir prenem les Escales dels Pobres fins a la Plaça de Santa Anna, on prenem el corriol de l’esquerra, que puja força directe fins al Camí de Sant Joan. Passat el Gorro Frigi i abans d’arribar al mirador, prenem un corriol a l’esquerra que baixa cap al Sentinella. Quan estem a l’alçada del Sentinella, prenem un trencall a l’esquerra i anem resseguint el vessant sud de la Cara del Mico. Grimpem un bloc enmig del corriol i de seguida arribem al peu de via, des d’on veiem el primer parabolt a uns 6 metres d’alçada.

El següent track de wikiloc de Bertigps és de la via Infidel que queda una mica abans, però ens pot ser útil.

Material

12 cintes. Opcionalment friends fins al Camalot #1 i baga per a merlet.

Descens

Ràpel d’uns 20 m en direcció est i anem a cercar el camí de Sant Joan.

Cordada

Carles Llovet i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar