Inici EscaladesMontserratMagdalenes Infinity a la Roca dels Col·leccionistes (Montserrat)

Infinity a la Roca dels Col·leccionistes (Montserrat)

per admin

La Infinity va ser oberta l’any 2009 pels germans Albert i Oscar Masó, és una Aresta Brucs en un lloc super tranquil, per arribar hi ha una bona excursió. La via és interessant, força mantinguda i roca molt bona, tot i que hi ha alguns trams finets on t’ho has de mirar. De fet, potser ha estat pel dia fred i humit, però a la segona tirada hi ha un tram d’adherència que hem hagut d’acabar sol·lucionant amb un pas d’estrep. A la via hi ha moltes xapes que belluguen, caldria dur una clau Allen per apretar-les. Una bona combinació és després fer alguna via a la Roca de Sant Cugat.

Orientació:  Sud

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació:  Anem a Collbató i aparquem al creuament entre Passeig Ronda i la entrada del Centre Hípic Collbató, a la coordenada N 41º 34.417′ E 1º 48.716′ (enllaç a Google Maps). Prenem la pista que neix just a la cantonada de la carretera, el primer trencall a l’esquerra i anem tirant direcció Nord. Pugem pel Clot de la Mònica (com si anèssim a la Pastereta), però seguim fins dalt de tot i arribem a un collet. Prenem el trencall de l’esquerra (a la dreta aniríem cap a la Presidenta), que baixa una mica i després anem per un torrent sec fins agafar un trencall a la dreta. Superem unes grapes metàl·liques en força mal estat, anem amb tendència a l’esquerra i de seguida arribem al peu de via. Veiem la primera xapa, que queda ben amunt.

Material:  9 cintes, tricams, friends fins al Cam #0.75 i un estrep opcional

Descens:  Ràpel de 50 metres des d’un arbre, en direcció nord-est. Baixem per la canal i de seguida arribem a peu de via.

Cordada:  Xavier de Miguel i Jordi Ceballos

També et pot interessar