Inici ViesLleidaLa NogueraAger Esperó Badalona al Cap del Ras (Ager)

Esperó Badalona al Cap del Ras (Ager)

per jordi.ceballos@gmail.com

L’Esperó Badalona va ser obert l’any 1998 per Jordi González, Marc Peñaranda, Francesc Sunyol, Joan Pera, Francesc Casanovas, Salvador Solé i Montse Giménez. Es tracta d’una via generosament equipada per gaudir.

L’equipament ens ha descol·locat una mica, ja que en diversos trams et fa anar per la placa enlloc d’aprofitar les fissures i cercar les debilitats de la roca.

Orientació

Sud

Aproximació

A Àger prenem la carretera cap al Parc Astronòmic. Passats uns quilòmetres, agafem una pista on hi ha un senyal cap al Refugi de Colobor, i de seguida prenem un trencall a l’esquerra (a la dreta aniríem a Colobor). Seguim la pista una estona i aparquem a l’alçada de la via a la coordenada N 42º 2.285′ E 0º 47.100′ (enllaç a Google Maps).

Material

20 cintes i estreps

Descens

Des del cim anem en direcció est fins a un esperó marcat amb fites. Un cop a la feixa no hi ha pèrdua, aquesta desemboca a una canal que baixem fins arribar a la pista.

Cordada

Sandra Serra i Jordi Ceballos

Enllaços

Antxpavil


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar