Inici ViesBarcelonaMontserratSant Salvador Aresta Cavall Màgic + GAM al Cavall Bernat (Montserrat)

Aresta Cavall Màgic + GAM al Cavall Bernat (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

L’Aresta Cavall Màgic és una via de grau amable, però està desequipada, va ser oberta l’any 1983 en solo integral per Carles Lalueza, amb el que és molt exposada, només es poden posar alguns fissurers o friends petits en llastres poc fiables. Aquesta via permet accedir d’una manera ben directa a l’inici de la GAM.

La GAM va ser la segona via oberta al Cavall Bernat, el 14/09/1952, a càrrec de Jaume Vendrell, Josep Maria Balcells, Agustí Ventura i Julià Carbó, del Club Muntanyenc Barcelonès. Ens ha semblat una via molt recomanable, amb bon ambient i un fantàstic diedre, gens polit i amb bona roca, per gaudir!

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des de Santa Cecília (enllaç a Google Maps) prenem el GR direcció al Monestir. A l’estona passarem a l’alçada del Cavall Bernat, i de seguida prenem un trencall a la dreta per on puja la Canal del Cavall. La pugem un tros, i després l’abandonem per accedir a peu de via.

Material

16 cintes, fissurers, tricams i friends fins al Camalot #3

Descens

Dos ràpels per la via normal, el primer de 20 m fins a sobre de la berruga, i el segon d’uns 50 m fins al terra. Baixem per la Canal del Cavall.

Cordada

Miquel Jordan, David Cabañas i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar