Inici EscaladesMontserratSant Salvador Aresta Cavall Màgic + GAM al Cavall Bernat (Montserrat)

Aresta Cavall Màgic + GAM al Cavall Bernat (Montserrat)

per admin

Combinació d’un parell de vies per pujar al Cavall Bernat. L’Aresta Cavall Màgic és una via facileta, però està desequipada perquè va ser oberta en solo integral, amb el que és exposada, només es poden posar alguns tascons o aliens en llastres poc fiables. Aquesta via permet arribar d’una manera ben directa a l’inici de la GAM.

La GAM va ser la segona via oberta al Cavall Bernat, el 14/09/1952, a càrrec de Jaume Vendrell, Josep Maria Balcells, Agustí Ventura i Julià Carbó, del Club Muntanyenc Barcelonès. Ens ha semblat una via molt recomanable, amb bon ambient i un fantàstic diedre, gens sobat i bona roca, per gaudir!

Orientació:  Sud-Est

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada.

Aproximació:  Des de Santa Cecília (enllaç a Google Maps) prenem el GR direcció al Monestir. A la estona passarem a l’alçada del Cavall Bernat, i de seguida prenem un trencall a la dreta per on puja la Canal del Cavall. La pugem un tros, i després la abandonem per accedir a peu de via.

Material:  16 cintes, tascons, tricams, friends fins al Cam #3

Descens:  Dos ràpels per la via normal, el primer de 20 m fins a sobre de la berruga, i el segon d’uns 50 m fins al terra. Baixem caminant per la Canal del Cavall i tornem al cotxe.

Cordada:  Miquel Jordan, David Cabañas, Jordi Ceballos

També et pot interessar