Inici ViesBarcelonaMontserratSant Salvador La Travesía de los Dioses a la Roca dels Corbs (Montserrat)

La Travesía de los Dioses a la Roca dels Corbs (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Travesía de los Dioses es troba al sector esquerre de la Roca dels Corbs, i va ser oberta al 1988 per Enric Poblet “Rodillitas”, Xavi Coma i amb la col·laboració de Jose Coronado. Es tracta d’una via generosament equipada i ben recomanable, ja que transcorre per uns panys de roca excel·lent. La via es pot fer en estil clàssic (V/A1) o tota en lliure (6b). L’itinerari no ha estat restaurat, però les assegurances en general ens han semblat força correctes.

Amb cordes de 60 hem pogut enllaçar els 2 primers i els 2 últims llargs. Es una via ràpida, ideal per combinar amb alguna del Tossal de Mullapans que queda just a sota.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des del Monestir anem en direcció a la Santa Cova i seguim el camí fins arribar a una corba tancada, on prenem el Camí de les Aigües. Anem baixant fins arribar a l’alçada de la Roca dels Corbs i prenem un corriol a la dreta. Anem avançant fins arribar a l’alçada de la via, i als metres finals haurem de fer una mica el senglar.

Material

20 cintes. Opcionalment 2 xapes recuperables, friends fins al Camalot #2 i estreps.

Descens

Anem a cercar el Camí de les Aigües i desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Edgar Tous i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar