Inici EscaladesMontserratSant Salvador Orgullós Oglala a Mullapans (Montserrat)

Orgullós Oglala a Mullapans (Montserrat)

per admin

Una via de força curro, on ho hem passat de conya jugant amb els tacs i les falques. Lo únic que no ens ha agradat són els primers 10 metres, on has de pujar per una colada de fang endurit que dóna força yuyu. Llàstima d’aquest petit tram on et jugues els pinyos de la manera més tonta, perquè a la resta de via ho hem passat genial. Les reunions són totes molt còmodes, les expansions són parabolts en perfecte estat i la via és rapelable. Els ponts de roca estan força fets caldo, preveure navalla i cordinos de recanvi.

Orientació:  Sud-est

Regulacions:  L’escalada a Montserrat està regulada, consultar la web del Patronat

Aproximació:  Des del Monestir anem en direcció a la Santa Cova, i seguim el camí fins arribar a una corba tancada, on prenem el Camí de les Aigües. Anem baixant fins arribar a una petita edificació (estació elevadora d’aigües), on prenem la pista cap a la dreta. Quan la pista gira 90º a l’esquerra, hem de seguir recte per un corriol poc visible. Anem resseguint el Tossal de Mullapans, passem unes baumes (anomenades Coves Ronyoses) i arribem al peu de via, que reconeixem per la colada de fang inicial.

Material:  20 cintes, 12 pitons (4 V, 3 universals, 2 P, 2 U, 1 bong), tacs/falques variades, tascons, friends fins al Cam #0.75

Descens:  Anem a la dreta fins arribar al Camí de les Aigües

Cordada:  Manu d’Aram i Jordi Ceballos

També et pot interessar