Inici ViesBarcelonaMontserratSant Salvador Orgullós Oglala a Mullapans (Montserrat)

Orgullós Oglala a Mullapans (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Orgullós Oglala va ser oberta l’any 2004 per Joan Vidal “Indi” en solitari. Es una via de força curro, on ho hem passat de conya jugant amb els tacs i les falques. Molt de compte als 10 primers metres, on cal pujar per una colada de fang endurit, però a banda d’aquest petit tram, la via està genial per practicar amb els pitons i falcats.

Les reunions són totes molt còmodes, les expansions són parabolts en perfecte estat i la via és rapelable. Els ponts de roca estan força fets caldo, preveure navalla i cordinos de recanvi.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des del Monestir anem en direcció a la Santa Cova, i seguim el camí fins arribar a una corba tancada, on prenem el Camí de les Aigües. Anem baixant fins arribar a una petita edificació (estació elevadora d’aigües), on prenem la pista cap a la dreta. Quan la pista gira 90º a l’esquerra, seguim recte per un corriol poc visible. Resseguim el Tossal de Mullapans, passem unes baumes (anomenades Coves Ronyoses) i arribem al peu de via, que reconeixem per la colada de fang inicial.

Material

20 cintes, 12 pitons (4 V, 3 universals, 2 P, 2 U, 1 bong), tacs/falques variades, fissurers, friends fins al Camalot #0.75

Descens

Anem a la dreta fins arribar al Camí de les Aigües

Cordada

Manu d’Aram i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar