Inici ViesBarcelonaMontserratSant Salvador Parsifal el Màgic al Morral del Cavall (Montserrat)

Parsifal el Màgic al Morral del Cavall (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

Parsifal el Màgic va ser oberta l’any 1979 per Antonio G. Picazo, I. Isern i A. González. La via està equipada amb burins, que es troben en bon estat. La via en general està poc equipada, però es protegeix bé amb flotants.

L’inici de la via és una mica indefinit, la primera reunió es troba just on comença el sostre. La segona tirada supera un llarg sostre, i en un tram podem aprofitar els parabolts de la via Merlets del Morral, que passa completament enganxada als burins de la Parsifal, a la part final del sostre hem d’estar atents i deixar els parabolts.

Orientació

Nord

Aproximació

Des de Santa Cecília (enllaç a Google Maps) prenem el GR direcció al Monestir. Una mica abans de la Canal del Cavall, trobem un corriol poc marcat que va directe al Morral del Cavall.

Material

18 cintes, tricams, 2 bagues, 1 xapa recuperable, 2 estreps i friends fins al Camalot #1

Descens

Una corda fixa ens porta a una reunió amb 2 argolles. El ràpel és d’uns 50 m cap a l’est, i millor no fer-lo fins a baix de tot perquè hi ha moltíssim fregament al recuperar les cordes. Millor fer 2 ràpels, el primer fins tocar terra, i després improvisar un segon ràpel en algun dels arbres de la canal.

Cordada

David Cabañas i Jordi Ceballos

Enllaços

Desventuras y Milagros


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar