Inici ViesAragóPirineu aragonès Anglada-Cerdà al Libro Abierto (Ordesa)

Anglada-Cerdà al Libro Abierto (Ordesa)

per jordi.ceballos@gmail.com

L’Anglada-Cerdà va ser oberta l’any 1966 per Josep M. Anglada i Joan Cerdà. La via està poc equipada, però es deixa protegir de conya, ja que hi ha fissures per tot arreu. El tipus d’escalada és ben peculiar, anar superant blocs mida rentadora amb uns cantos brutals. La via va cercant sempre les menors dificultats, amb un recorregut lògic i fàcil de seguir gràcies a la ressenya del Luichy. Es una via ideal per conèixer l’escalada a Ordesa i situar-se una mica.

Orientació

Sud

Aproximació

Aproximadament des del dia de Sant Joan fins a la Diada no deixen entrar al Parc amb vehicle particular i cal agafar un bus a Torla, el primer és a les 6 am, les dates i horaris detallats es poden consultar a la web dels autobusos de Torla.

Un cop a la Pradera d’Ordesa, prenem el camí cap a les Clavijas de Cotatuero i després girem a l’esquerra cap al Circ de Carriata. El camí va vorejant la base de les parets fins arribar al Libro Abierto.

Material

Friends fins al Camalot #4, fissurers, 15 cintes (llargues) i algunes bagues.

Descens

Resseguim les parets per un petit corriol penjat fins a les Clavijas de Cotatuero, les creuem i desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Josep Santasusana i Jordi Ceballos

Enllaços

Txastimendiak


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar