Inici ViesLleidaLa NogueraVilanova de Meià Del Quatre a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

Del Quatre a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Del Quatre va ser oberta l’any 1980 per Josep Maria Guillaumet “Tete” i Salvador Puig, i és una de les grans clàssiques de la Roca dels Arcs. La via cerca en tot moment la lògica per superar la barrera de sostres. En alguns punts és fàcil sortir-se de la via, ja que altres vies posteriors passen molt enganxades i, a més, les darreres tirades tenen un recorregut poc definit.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Vilanova de Meià prenem la carretera amunt, i no té pèrdua ja que en pocs minuts veiem la Roca dels Arcs. Aparquem a alguna de les esplanades que hi ha al costat de la carretera (enllaç a Google Maps). Prenem un camí que travessa el rierol i seguim fins arribar a l’alçada de la via.

Material

16 cintes, friends fins al Camalot #1, una xapa recuperable, fissurers, un parell de bagues i un estrep

Descens

  • Opció 1: Anem a la dreta (est) a cercar el corriol que baixa per darrera la Roca dels Arcs fins deixar-nos a la carretera.
  • Opció 2: Anem a l’esquerra a cercar un collet, baixem per un corriol que ens deixa a l’extrem esquerre de la Roca dels Arcs, i desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Josep Santasusana i Jordi Ceballos

Enllaços

Rocaineu


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar