Inici ViesLleidaLa NogueraVilanova de Meià Lleida a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

Lleida a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Lleida va ser oberta l’any 1978 per Jordi Giné, Francesc Campomanes i Llorenç Melgosa, i va ser la segona via de la Roca dels Arcs (la primera va ser la Tàrrega). El nom de la via és en referència a que els oberturistes eren de Lleida. Es una via molt recomanable, amb un recorregut lògic i alguns trams molt macos. Patíem perquè la roca no estigués molt polida, però només ho està a la primera tirada i algun pas puntual, en general està la mar de bé.

Orientació

Sud

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Des de Vilanova de Meià prenem la carretera amunt, i no té pèrdua ja que en pocs minuts veiem la Roca dels Arcs. Aparquem a alguna de les esplanades que hi ha al costat de la carretera (enllaç a Google Maps). Prenem un camí que travessa el rierol i creuem la Roca dels Arcs fins quasi l’altra punta.

Material

14 cintes, 2 bagues, fissurers i friends fins al Camalot #2

Descens

Anem a l’esquerra a cercar un collet, baixem per un corriol que ens deixa a l’extrem esquerre de la Roca dels Arcs, i desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Pau Carnicero i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar