Inici ViesLleidaLa NogueraVilanova de Meià Lleida a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

Lleida a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Lleida va ser oberta l’any 1978 per Jordi Giné, Francesc Campomanes i Llorenç Melgosa, i va ser la segona via de la Roca dels Arcs (la primera va ser la Tàrrega). El nom de la via és en referència a que els oberturistes eren de Lleida. Es una via molt recomanable, amb un recorregut lògic i alguns trams molt macos. Patíem perquè la roca no estigués molt polida, però només ho està a la primera tirada i algun pas puntual, en general està la mar de bé.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Vilanova de Meià prenem la carretera amunt, i no té pèrdua ja que en pocs minuts veiem la Roca dels Arcs. Aparquem a alguna de les esplanades que hi ha al costat de la carretera (enllaç a Google Maps). Prenem un camí que travessa el rierol i creuem la Roca dels Arcs fins quasi l’altra punta.

Material

14 cintes, 2 bagues, fissurers i friends fins al Camalot #2

Descens

Anem a l’esquerra a cercar un collet, baixem per un corriol que ens deixa a l’extrem esquerre de la Roca dels Arcs, i desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Pau Carnicero i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar