Inici ViesLleidaLa NogueraVilanova de Meià Montse Pueyo a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

Montse Pueyo a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Montse Pueyo va ser oberta l’any 1981 per Joan Asín i Joan Carles Serrano, i va ser reequipada al 2013.  Es tracta d’una via ben recomanable i molt ben trobada, que va resseguint un gran diedre, del que va entrant i sortint tot cercant els trams més interessants. La via té diverses tirades ben xules, llàstima d’algun inevitable tram terrós a la part final. Compte amb el fregament a la segona tirada, si no ho veiem clar podem partir-la en dos, fent reunió a una ferma savina.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Vilanova de Meià prenem la carretera amunt, i no té pèrdua ja que en pocs minuts veiem la Roca dels Arcs. Aparquem a alguna de les esplanades que hi ha al costat de la carretera (enllaç a Google Maps). Prenem el camí que travessa el rierol i creuem la Roca dels Arcs fins quasi l’altra punta. La via és fàcil d’identificar pel gran diedre que ressegueix.

Material

15 cintes, friends fins al Camalot #3, fissurers i 3 bagues. Opcionalment un #4 per la xemeneia de la penúltima tirada.

Descens

Anem a l’esquerra a cercar un collet, baixem per un corriol que ens deixa a l’extrem esquerre de la Roca dels Arcs, i desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Ricard Rofes, Xavier de Miguel i Jordi Ceballos

Enllaços

Joan Asín


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar