Inici ViesLleidaAlt UrgellOliana Sioux Connection al Rumbau (Oliana)

Sioux Connection al Rumbau (Oliana)

per jordi.ceballos@gmail.com

Sioux Connection va ser oberta l’any 2009 pel Joan Vidal “Indi” en solitari. El conglomerat del Roc del Rumbau per general és força dolent, però en Joan Vidal ha fet moltíssima feina de neteja i ha quedat un itinerari francament agradable, amb unes preses boníssimes. L’equipament és molt generós, amb el que resulta una via ràpida, ideal per combinar amb alguna altra per la zona.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des d’Oliana anem direcció a l’Hostal del Boix, i just a la seva entrada prenem la pista a la dreta, que va avançant paral·lela al Roc del Rumbau i ens porta a l’Ermita de Castell-llebre on aparquem (enllaç a Google Maps). Reculem per la pista i trobem un primer trencall a la dreta marcat amb fites que no hem d’agafar (s’acaba poc més amunt). Seguim una mica més per la pista i prenem un corriol marcat amb una fita, que va directe fins al peu de via.

Material

18 cintes i un estrep

Descens

Carenegem amunt fins al cim del Rumbau, després anem per un corriol fins un collet, on prenem una pista que ens torna a l’Ermita de Castell-llebre

Cordada

Josep Santasusana i Jordi Ceballos

Enllaços

Silencio Mineral


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar