Inici ViesLleidaLa NogueraSant Llorenç de Montgai Isaac-Gabriel a la Paret de l’Os (Sant Llorenç de Montgai)

Isaac-Gabriel a la Paret de l’Os (Sant Llorenç de Montgai)

per jordi.ceballos@gmail.com

Actualització 30/11/2022: La via ha estat restaurada al seu estat original, ja que havia estat oberta sense expansions. Les reunions han quedat equipades i al segon llarg han deixat 2 expansions, ja que és un tram on inicialment hi havia una llastra que va caure.

La Isaac-Gabriel va ser oberta l’any 1972 per Isaac Melgosa i Gabriel Marín.  Es una de les grans clàssiques de la Paret de l’Os, una via ben recomanable. Tot i que el primer llarg està molt polit, després el tema millora moltíssim i podrem gaudir de diversos llargs de bon calcari.

Cal vigilar amb altres vies que la creuen en diferents moments: compte de no tirar recte amunt al començament del tercer llarg (s’ha de flanquejar descaradament a l’esquerra), i compte també de no tirar recte amunt al quart llarg (cal fer una diagonal a la dreta)

Orientació

Sud

Aproximació

Si venim de Balaguer, just abans d’arribar a Camarasa prenem un trencall a l’esquerra fins a Sant Llorenç de Montgai, i aparquem al costat de la carretera, tenim la paret just al davant.

Material

12 cintes i friends fins al Camalot #0.75

Descens

Prenem un corriol en direcció nord, que després va girant a la dreta (est) fins tornar de nou al cotxe. Uns 15 min en total

Cordada

Manel Ramon, Jordi Canyameres i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar