Inici ViesLleidaLa NogueraSant Llorenç de Montgai Neura a la Paret del Pont (Sant Llorenç de Montgai)

Neura a la Paret del Pont (Sant Llorenç de Montgai)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Neura a la Paret del Pont va ser oberta al 1978 per Josep i Jaume Masana. Es tracta d’una via senzilla que pot anar bé per iniciació, es troba reequipada amb parabolts i anelles de ràpel. Hi ha algun tram en que cal anar amb compte amb la roca. Una vieta molt ràpida que pot estar bé com a primer contacte amb aquesta paret i situar-nos una mica.

Orientació

Sud

Aproximació

Si venim de Balaguer, just abans d’arribar a Camarasa prenem un trencall a l’esquerra fins a Sant Llorenç de Montgai. Aparquem just abans de creuar el pont del riu Segre (enllaç a Google Maps). Travessem el pont, superem un petit mur amb l’ajuda d’unes estaques de ferro, i només cal anar uns metres a l’esquerra.

Material

6 cintes

Descens

Podríem rapelar la via, però per evitar possibles enganxades de cordes hem preferit sortir caminant. Un cop dalt de tot, prenem un corriol en direcció nord, que després va girant a l’esquerra (oest) fins tornar de nou al cotxe. Uns 10 min en total

Cordada

Manel Ramon, Jordi Canyameres i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar