Inici Restauracions Restauració de la Variant Cerdà-Pokorski a la Trompa de l’Elefant (Montserrat)

Restauració de la Variant Cerdà-Pokorski a la Trompa de l’Elefant (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

Amb la corresponent autorització del Patronat, ahir va quedar enllestida la restauració de la Variant Cerdà-Pokorski a la Trompa de l’Elefant. La restauració ha consistit en:

  • La tercera tirada tenia alguns trams de protecció una mica precària. Hi hem deixat 3 pitons casolans cortesia de Jordi Cuevas, de manera que no hi ha cap necessitat de pitonar.
  • La cinquena reunió estava força malmesa (5 burins vells), i ara ha quedat equipada amb 2 bolts inox M10x70 cortesia de KopDeGas. La reunió antiga era força incòmoda, després de comentar-ho amb l’Efrén, hem vist que lo millor era baixar-la un parell de metres, on pots estar dret còmodament. S’han retirat tots els burins vells de la reunió excepte un que ha quedat de record.
  • A la darrera tirada hi havia diversos blocs perillosos al tram de flanqueig. Aprofitant que un excursionista (gràcies Víctor!) ha tingut l’amabilitat de vigilar que no passés ningú pels voltants de l’Ermita de Sant Salvador, he tirat avall tots aquests blocs i ara ja no cal patir.


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar