Inici ViesLleidaLa NogueraVilanova de Meià Caipirinha + Mojito a la Paret de Zaratustra (Vilanova de Meià)

Caipirinha + Mojito a la Paret de Zaratustra (Vilanova de Meià)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Caipirinha va ser oberta per Xavi Vallès, Joan Garcia i Pablo Vázquez, no tenim dades de l’any d’obertura. Es tracta d’un itinerari de caire esportiu, poc obligat i amb bona roca. Des de l’arbre de la darrera reunió podem baixar amb un únic ràpel de 55 m, que ens deixa exactament al peu de via de la Mojito. Aquesta segona via és també de caire esportiu, i els dos darrers llargs es poden enllaçar sense problema. 

Orientació

Sud-oest

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Des de Vilanova de Meià anem carretera amunt, passem de llarg el trencall de la Font Blanca, i aparquem 500m abans del pàrquing de la Roca dels Arcs, concretament a una gran esplanada a la coordenada N 42º 01.350′ E 001º 02.093′ (enllaç a Google Maps). Prenem el corriol que comença a la dreta de l’esplanada i anem resseguint la base de la paret. Quan arribem a l’alçada de la Txubaskos Baskos cal baixar una mica i de seguida arribem a un cable metàl·lic que resseguim amb compte fins a peu de via.

Material

16 cintes, friends fins al Camalot #0.4 i estreps

Descens

Resseguim la carena a l’esquerra sense allunyar-nos gaire de la paret i anem a parar directament a l’esplanada on hem deixat el cotxe. Es baixa força ràpid, tot i que en algun punt el camí està molt poc marcat.

Cordada

Alex Presas i Jordi Ceballos

Enllaços

Joan Asín
Romàntic Guerrer


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar