Inici ViesBarcelonaMontserratEcos Aresta Brucs a la Miranda de Can Jorba (Montserrat)

Aresta Brucs a la Miranda de Can Jorba (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

L’Aresta Brucs a la Miranda de Can Jorba va ser oberta l’any 1968 per Josep Maria Torras i Joan Nubiola. Aquesta via comença al cim del Contrafort de la Miranda, de manera que per arribar-hi escalarem alguna de les vies que comencen a baix de tot, com per exemple la Sol Solet. La via es troba desequipada, i és un bon terreny de joc per practicar l’autoprotecció, ja que la roca és bona i el grau assequible.

Orientació

Sud

Aproximació

Deixem el cotxe a la Vinya Nova o al nou pàrquing de Cap Jorba a la coordenada N 41 34.768′ E 1 47.985′ (enllaç a Google Maps). Anem fins a Can Jorba, prenem el corriol fins a l’inici del Joc de l’Oca, i resseguim la paret a l’esquerra fins arribar al peu de la via que haguem triat per accedir a l’Aresta Brucs.

Material

5 cintes, bagues i opcionalment friends fins al Camalot #3

Descens

Grimpem fins al cim de l’Agulla de Can Jorba, i fem un ràpel d’uns 15 m des d’un arbre. A continuació remuntem el tram final de la Canal del Joc de l’Oca. En acabar la canal, podem anar a l’esquerra a cercar el camí de la Palomera, o a la dreta i baixar pel Camí dels Francesos.

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar