Inici ViesLleidaTerradets Vidal-Farreny a les Bagasses (Terradets)

Vidal-Farreny a les Bagasses (Terradets)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Vidal-Farreny va ser oberta al 1974 per Jordi Vidal i Joan Enric Farreny. L’any passat la vam intentar, però vam haver d’abandonar a la feixa perquè feia una calor infernal, així que teníem ganes de rematar la feina. Aquest cop també hem passat calor, però molt més suportable i hem pogut gaudir de la via.

En general ens ha agradat, especialment la darrera tirada (boníssima!), és un itinerari ben recomanable per gaudir fent un bon grapat de metres. La roca està polida en alguns llocs puntuals, però en general bé.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de la Font de les Bagasses (enllaç a Google Maps) creuem el riu pel pont romà, seguim pel corriol equipat (hi ha un parell de cables), creuem el túnel de la dreta, remuntem el túnel per sobre, pugem fins a peu de paret i la anem resseguint cap a l’esquerra fins arribar al característic diedre de l’Anglada-Guillamón, on començarem la via.

Material

14 cintes, 3 bagues, fissurers, friends fins al Camalot #3 i estreps

Descens

Prenem corriol cap a la dreta (est) fins arribar a una instal·lació de ràpel (55 m), i després caminant arribem a la carretera.

Cordada

Sandra Serra, Joan Brunet i Jordi Ceballos

Enllaços

Desventuras y Milagros


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar