Inici EscaladesTerradets Vidal-Farreny a les Bagasses (Terradets)

Vidal-Farreny a les Bagasses (Terradets)

per admin

La Vidal-Farreny va ser oberta al 1974 per Jordi Vidal i Joan Enric Farreny, i va ser la tercera via que s’obria a la Paret de les Bagasses. L’any passat la vam intentar, però vam haver d’abandonar a la feixa perquè feia una calor infernal, així que teníem ganes de rematar la feina. Aquest cop també hem passat calor, però molt més suportable i hem pogut gaudir de la via. En general ens ha agradat força, especialment la darrera tirada (boníssima!), però en conjunt em va agradar una mica més la Reina-Puig, que vam fer recentment. La roca està sobada en alguns llocs puntuals, però en general bé.

Orientació:  Sud

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada.

Aproximació:  Des de la Font de les Bagasses (enllaç a Google Maps) creuem el riu pel pont romà, seguim pel corriol equipat (hi ha un parell de cables), creuem el túnel de la dreta, remuntem el túnel per sobre, pugem fins a peu de paret i la anem resseguint cap a l’esquerra fins arribar al característic diedre de la Anglada-Guillamón, on començarem la via.

Material:  14 cintes, friends fins al Cam #3, tascons, 3 bagues i estreps.

Descens:  Prenem corriol cap a la dreta (est) fins arribar a una instal·lació de ràpel (55 m), i després caminant arribem a la carretera.

Cordada:  Sandra Serra, Joan Brunet i Jordi Ceballos

També et pot interessar