Inici ViesLleidaLa NogueraVilanova de Meià Sangre Azul a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

Sangre Azul a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Sangre Azul va ser oberta el 27/10/2002 per Miguel Gómez, Gustavo Máñez “Kush” i Roger Olmos. El nom de la via és en referència a un còmic d’Enki Bilal. Es una bona via de caire esportiu, molt recomanable. La roca té un tacte magnífic, i és una via ideal per combinar amb alguna altra de la zona, ja que és ràpida de fer.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Vilanova de Meià prenem la carretera amunt, i no té pèrdua ja que en pocs minuts veiem la Roca dels Arcs. Aparquem a alguna de les esplanades que hi ha al costat de la carretera (enllaç a Google Maps). Prenem el camí que travessa el rierol i creuem la Roca dels Arcs fins l’altra punta. La Sangre Azul i la Tachín comencen pràcticament al mateix punt, just a l’esquerra d’uns sostres característics, hi ha un burí marcant l’inici.

Material

14 cintes. Opcionalment friends fins al Totem blau

Descens

Per baixar tenim dues opcions:

  • Fer una darrera tirada desequipada fins al cim, anar a l’esquerra a cercar un collet i baixar per un corriol que ens deixa de nou a l’extrem esquerre de la Roca dels Arcs.
  • Des de la R4 fer un ràpel d’uns 35 metres fins a la R3, i d’aquí baixar caminant per la feixa.

Cordada

Josep Santasusana i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar