Inici ViesBarcelonaMontserratEcos Normal al Taxi (Montserrat)

Normal al Taxi (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

El Taxi és una agulleta perduda a Ecos que va ser escalada per primer cop el 18/07/1947 per Francesc Estorach, Maria Estorach i J. Garcia. Un dia el Carles la va fer en solo, i després de dir-me que era una vieta d’uns 8 metres de IV+, vaig anar-hi tot convençut, també sense corda, amb el resultat que vaig tornar cap a casa amb la cua entre cames…

Des d’aleshores em rondava pel cap aquesta vieta, i aprofitant que per les notícies no paren de parlar dels taxistes, i que amb el Miquel estàvem per la zona, ens hi hem apropat. Aquest cop la cosa ha tingut un altre color, però millor no anar amb la idea que és IV+, que l’inici desploma… En el nostre cas, seguint els cànons, hem fet un pas d’esqueneta, que ha tingut la seva gràcia. Per cert, al cim hi ha una antiga llauna que perfectament podria ser dels oberturistes.

Orientació

Est

Aproximació

Des del Coll del Miracle, passem per la Bauma de Pruneres, i poc després arribem al Collet de les Saleres, des d’on veiem el Taxi, que es troba a la coordenada N 41º 36.256′ E1º 47.812′ (enllaç a Google Maps)

Material

2 cintes i Camalot #0.75 i #1

Descens

Ràpel d’una savina ferma

Cordada

Miquel Jordan i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar