Inici EscaladesAragóMontrebei Paret d'Aragó El Desliz a la Paret d’Aragó (Montrebei)

El Desliz a la Paret d’Aragó (Montrebei)

per admin

Un dia especial, en que hem pogut compartir amb el Joaquim Gil la seva via nº 100 a Montrebei. Hem fet El Desliz, una via que fa 600 metres i es va obrir en dues tandes: la part superior al 2013 i la inferior al 2016. Aquestes dues parts tenen un caire totalment diferent, la part inferior és de tipus clàssic i auto-protecció, mentres que la part superior és plaquera i més equipada. En conjunt la via ens ha agradat molt, és totalment recomanable, amb diverses tirades boníssimes i roca excel·lent (excepte algun tram molt puntual).

Orientació:  Sud

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació:  Des de Viacamp prenem la pista direcció a Montfalcó, passem el poble abandonat de l’Estall i aparquem al collet que hi ha a N 42º 04.133′ E 0º 38.473′ (enllaç a Google Maps). Prenem el camí marcat amb fites direcció a les parets i anem resseguint la base de la paret un bon tros fins arribar al peu de via, que es troba just a l’esquerra de la Antiparkes.

Material:  14 cintes, friends fins al Cam #3 (repetir algun mitjà) i tascons opcionals

Descens:  Remuntem tot el llom de la paret, i anem a cercar el camí de baixada, hi ha un pal indicador a la coordenada N 42º 4.802′ E 0º 38.642′ (enllaç a Google Maps)

Cordada:  Josep Santasusana, Joaquim Gil i Jordi Ceballos

També et pot interessar