Inici ViesLleidaLa NogueraDoll Amagatall de Fantasia al Doll

Amagatall de Fantasia al Doll

per jordi.ceballos@gmail.com

Amagatall de Fantasia va ser oberta al 2016 per Kim Gil en solitari, inaugurant un pany de paret verge fins aleshores. Es una via exòtica, amb trams ben curiosos, i ideal si volem tenir ombra assegurada. Es una via amb un caràcter força salvatge, roca a controlar i alguns trams exposats. Es pot fer sense pitonar, però ens ha semblat recomanable portar un parell de pitons.

Orientació

Oest

Aproximació

Venint de Camarasa hem d’arribar fins al cartell que indica “Alt de Fontllonga”, i de seguida prenem la pista a mà esquerra. Just al començament de la pista tornem a girar a l’esquerra i anem tirant fins al final, hi ha una esplanada a la coordenada N41º 57.005′ E0º 51.685′ (enllaç a Google Maps).

Prenem el tallafocs que ens queda a mà dreta (direcció nord). Baixem una mica pel tallafocs, i de seguida prenem un corriol a l’esquerra, que anem resseguint. Arriba un moment en que baixem per les curioses Escales del Doll, passem pel sector d’esportiva del Clot del Miqui i hem d’estar atents perquè hem d’abandonar el camí principal i prendre un corriol (poc evident) que va flanquejant en direcció a l’Agulla de l’Abat. Quan veiem la paret on està la via, ens hi apropem per l’esquerra i després anem resseguint la paret cap a la dreta fins arribar al peu de via.

Material

Friends fins al Camalot #4 (repetits del 0.4 al 3), 14 cintes, 3 bagues, 2 universals mitjans

Descens

Seguim un corriol en direcció nord fins enllaçar amb el camí d’aproximació.

Cordada

David Hita i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar