Inici ViesLleidaLa NogueraVilanova de Meià Cabaret Galàctic a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

Cabaret Galàctic a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

per jordi.ceballos@gmail.com

Cabaret Galàctic va ser equipada l’any 1984 per Xevi Bonet, Jordi Llobera, Joan Llasera, Toni Llasera, Jordi Sunyer i Tati Vilar. L’equipament original era amb burins, però al 2011 va ser restaurada amb parabolts.

Només començar, la via ja t’ensenya les dents i t’adones que aquí no regalaran res!  Els 2 primers llargs són els únics on hem notat la roca una mica polida però, per sort, després té un tacte magnífic. Es una via boníssima, vertical, espectacular i equipada amb les assegurances justes. Les reunions estan equipades amb anelles per rapelar, i en algun moment hem estat temptats de fer-les servir, és una via on cal anar amb el 6a molt ben après…

Al sisè llarg podem seguir fent el recorregut original (cap a l’esquerra) o hi ha la possibilitat de fer una variant directa que van equipar al 2011 quan restauraven la via.

Orientació

Sud

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Des de Vilanova de Meià prenem la carretera amunt, i no té pèrdua ja que en pocs minuts veiem la Roca dels Arcs. Aparquem a alguna de les esplanades que hi ha al costat de la carretera (enllaç a Google Maps). Prenem un camí que travessa el rierol i resseguim la paret fins arribar a l’alçada de la via, que comença uns metres a l’esquerra de la característica bavaresa de l’Anaconda. Gravat CG a peu de via.

Material

12 cintes i friends fins al Camalot #1

Descens

Caminant a la dreta per la darrera feixa.

Cordada

Ricard Montalà i Jordi Ceballos

Enllaços

Kalamontse
Romàntic Guerrer


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar