Inici ViesLleidaLa NogueraVilanova de Meià Cabaret Galàctic a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

Cabaret Galàctic a la Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

per jordi.ceballos@gmail.com

Cabaret Galàctic va ser equipada l’any 1984 per Xevi Bonet, Jordi Llobera, Joan Llasera, Toni Llasera, Jordi Sunyer i Tati Vilar. L’equipament original era amb burins, però al 2011 va ser restaurada amb parabolts.

Només començar, la via ja t’ensenya les dents i t’adones que aquí no regalaran res!  Els 2 primers llargs són els únics on hem notat la roca una mica polida però, per sort, després té un tacte magnífic. Es una via boníssima, vertical, espectacular i equipada amb les assegurances justes. Les reunions estan equipades amb anelles per rapelar, i en algun moment hem estat temptats de fer-les servir, és una via on cal anar amb el 6a molt ben après…

Al sisè llarg podem seguir fent el recorregut original (cap a l’esquerra) o hi ha la possibilitat de fer una variant directa que van equipar al 2011 quan restauraven la via.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Vilanova de Meià prenem la carretera amunt, i no té pèrdua ja que en pocs minuts veiem la Roca dels Arcs. Aparquem a alguna de les esplanades que hi ha al costat de la carretera (enllaç a Google Maps). Prenem un camí que travessa el rierol i resseguim la paret fins arribar a l’alçada de la via, que comença uns metres a l’esquerra de la característica bavaresa de l’Anaconda. Gravat CG a peu de via.

Material

12 cintes i friends fins al Camalot #1

Descens

Caminant a la dreta per la darrera feixa.

Cordada

Ricard Montalà i Jordi Ceballos

Enllaços

Kalamontse
Romàntic Guerrer


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar